La PSD Dolj fiecare comunica pe limba lui

După ce senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat sâmbătă seara, pe Facebook, că și-a donat vineri indemnizația, PSD Dolj a emis un comunicat de presă, în care anunță că și ceilalți parlamentari au procedat la fel cu leafa încasată de la Parlament pe luna februarie.

Se pare că în PSD Dolj fiecare comunică așa cum dorește, și nu există o disciplină de partid, iar cea care le-a luat-o înainte celorlalți de această dată a fost senatorul Lia Olguța Vasilescu.

Culmea este că tocmai Lia Olguța Vasilescu anunța în urmă cu două săptămâni: ”Am ţinut ca o parte din indemnizaţie să o donăm, cu toţii, în acelaşi loc, pentru a demonstra că suntem o echipă”

A uitat de echipă, aşa cum a uitat şi Valeriu Zgonea, care a donat banii la alte ONG-uri. Cei de la PSD Dolj nu au făcut opinie separată, şi au trecut-o şi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Valeriu Zgonea în comunicat.

„Parlamentarii PSD de Dolj Lia Olguța Vasilescu, Petre Petrescu, Valeriu Zgonea, Claudiu Manda și Ion Călin și-au donat indemnizațiile aferente lunii februarie către organizații neguvernamentale și familii nevoiașe din județul Dolj. Asociațiile beneficiare au fost alese în urma consultărilor care au avut loc în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Dolj. Senatorul Lia Olguța Vasilescu și deputații Petre Petrescu, Ion Călin și Claudiu Manda și-au îndreptat atenția către Asociațiile „Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune” și „Dincolo de Autism”, din Craiova, iar deputatul Valeriu Zgonea către Asociaţia Pro Democraţia – Club Craiova şi Organizaţia „Reaching Out”. Totodată, fiecare parlamentar a direcționat o parte din indemnizație către familii nevoiașe din județul Dolj. De asemenea, s-a decis ca pe perioada protestului parlamentar indemnizațiile să fie folosite în scop caritabil”, se arată în comunicatul PSD Dolj.

11 martie 2012 ora 18:10

Autor 

Posted on: martie 14, 2012, by :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.