Parlamentarii PSD Dolj se tin de cuvant si isi doneaza indemnizatiile

Senatorul PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, candidatul USL la Primăria Craiova, anunța în urmă cu aproximativ două săptămâni că împreună cu ceilalții colegi social-democrați vor dona indemnizațiile pe perioada protestului parlamentar.

”Parlamentarii PSD de Dolj au hotărât ca o parte din indemnizaţia lor să meargă către Asociaţia Dincolo de Autism Craiova, astfel încât copiii cu probleme să poată beneficia de asistenţa de care au nevoie pe perioada verii, restul urmând să meargă la cazuri sociale, pe care ni le-au semnalat cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj. Am ţinut ca o parte din indemnizaţie să o donăm, cu toţii, în acelaşi loc, pentru a demonstra că suntem o echipă şi pentru că ne-au sensibilizat cei care lucrează cu aceşti copii, aflaţi în dificultate”, declara Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu s-a ținut de cuvânt. Aceasta a anunțat că și-a donat vineri, 9 martie a.c., indemnizația către Asociaţia Dincolo de Autism Craiova și Asociaţia Dezvoltare şi Psihoterapie prin acțiune.

”Ieri (vineri, 9 martie a.c., n.r.), mi-am donat indemnizaţia de senator către două asociaţii (Dincolo de Autism Craiova şi Asociaţia Dezvoltare şi Psihoterapie prin acţiune) şi către 3 familii cu venituri foarte mici şi mulţi copii. Până acum nu am făcut niciodată publice acţiunile umanitare. O fac acum pentru a afla şi cei care răspândesc fluturaşi în colegiul meu parlamentar sau care aruncă miliarde pe bannere anti-USL”, a postat Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

10 martie 2012 ora 16:42

Autor 

Posted on: martie 14, 2012, by :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.