Conferința – Reconectarea în cuplu. Ce mai avem în comun?

Conferința – Reconectarea în cuplu. Ce mai avem în comun?

Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune are plăcerea de a vă invita să participați la Conferința „Reconectarea în cuplu. Ce mai avem în comun?”, marți 26 iulie 2022, orele 18.00 – 19.00. Conferința se va desfășura online, pe platforma Zoom. Pentru înscriere accesați linkul: https://forms.gle/PhYSCbvVns8P3qN78
 
Conferința face parte din proiectul „Bătaia nu este ruptă din Rai!”. În cadrul proiectului, femei și tinere victime ale violenței domestice și de gen din 8 comunități rurale din județul Dolj vor beneficia de ajutor și sprijin, acestea devenind mai conștiente de drepturile lor ca urmare a campaniei de promovare a egalității de gen. Dintre acestea, 65 vor beneficia de servicii de consiliere și îndrumare psihologică prin tehnici inovative de psihodramă, arte combinate și terapie prin realitate virtuală timp de 18 luni.
 
Conferința se adresează tuturor persoanelor interesate de învățare, persoane care doresc să afle mai multe despre relația de cuplu sănătoasă sau care se află deja într-o relație care nu mai funcționează.
 
Speakerul în cadrul conferinței este Elena Predescu, psiholog si psihoterapeut cu experiență în terapia de cuplu.
 
Participanții vor învăța : – care sunt semnele unei relații disfuncționale – ce inseamnă deconectarea emoțională și cum reușim să ne reconectăm unul la celalalt – soluții concrete de redescoperire a celui de langă noi – care sunt cele 7 principii ale unei căsnicii fericite – exerciții practice.
 
Proiect derulat de Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune în parteneriat cu Norsk Moreno Institutt cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a asigura inființarea în comuna Predești, jud. Dolj a unui Centru local de sprijin și actiune civică, care va fi activ în sfera protejării drepturilor femeilor, a egalității de gen, contribuind în mod concret la dezvoltarea pe plan local a unui mediu ONG implicat social, și totodată va contribui la creșterea capacității localnicelor, victime ale violenței de gen, de a gestiona situațiile de risc cu care se confruntă ca urmare a efectelor pozitive ale activităților proiectului.
 
Despre Programul Active Citizens Fund România
 
Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia.  Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro. #haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.