Participative Leadership for Rural Facilitators

Participative  Leadership for Rural Facilitators

1

2

.

 

Casa de Cultura a Sindicatelor Craiova

Organizeaza in perioada 5-13 aprilie 2013 proiectul

Participative  Leadership for Rural Facilitators

Proiectul va fi implementat în Craiova si comuna Leu-jud.Dolj și are ca scop îmbunătățirea competențelor de a implementa  activitati pentru tineret pentru 24 de participanți din șase țări, precum si îmbunătățirea abilităților celor 24 de participanți in a dezvolta proiecte în cadrul Programului Tineret in Actiune, pentru cooperarea în domeniul tineretului.

Activitățile planificate pentru cele 8 zile de training se bazează pe următoarele teme: management proiectelor de tineret; management financiar, scrierea formularelor de cerere, educația non-formală în contextul Programului Tineret in Actiune si context european, voluntari, leadership. Metodele utilizate în timpul cursului de instruire sunt metode non-formale: energisere, team building in jocurile de comunicare, acvariul, debriefing, dezbateri, simulări și jocuri de rol, lucrul în grupuri s.a. Tarile implicate in acest proiect vor fi Grecia, Slovenia, Bulgaria, Turcia si Franta.

OBIECTIVELE PROIECTULUI

 

1. Îmbunătățirea competențelor de implementare a activităților de tineret pentru 24 de participanți din 6 țări timp de 8 zile.

2. Consolidarea abilităților de dezvoltare a proiectelor din cadrul Programului Tineret in Actiune pentru cei 24 de participanți timp de 8 zile;

3. Promovarea cooperării în domeniul tineretului și dezvoltarea spiritului de toleranță pentru 24 de participanți, timp de 8 zile.

Proiectul promovează acțiuni specifice pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la identitatea participanților, solidaritate și implicare în viața comunității din care fac parte.

            Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin intermediul Programului Tineret in Actiune, Actiunea 4.3. Proiecte de formare si retele.

 

Va asteptam cu drag alaturi de noi!

Irina Gruia

Director CCS Craiova

Tel. 0744994433

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.