Alătură-te echipei noastre!

Alătură-te echipei noastre!

Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune implementează proiectul ”Pas cu pas cresc demn!”, cod PN5004, ce beneficiază de un grant în valoare de 1.926.662€ oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE, în cadrul Programului ”Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”. Scopul proiectului este de a promova respectarea drepturilor copilului la nivel national. Proiectul va fi implementat în perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2023 împreună cu partenerul său Moreno Huset AS din Norvegia și în parteneriat cu insituții importante de la nivel județean, acesta fiind Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, Centrul de Detenție Craiova, Baroul Dolj și Direcția Generală de Asitență Socială și Protecția Copilului Dolj.

Obiectivele proiectului vizează îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a anchetelor judiciare în care sunt implicați copii, creșterea accesului la servicii de recuperare și reabilitare psihică pentru copiii cu dizabilități și îmbunătățirea competențelor profesioniștilor în ceea ce privește dialogul și interacțiunea cu minorii. Proiectul răspunde nevoii de apărare a drepturilor copiilor prin implementarea în cele 24 de luni ale proiectului, a unor măsuri viabile, concrete menite să asigure îndeplinirea obiectivelor.

Pentru implementarea proiectului în condiții optim suntem în căutare de un coordonator de trafic.

Coordonator de trafic

Cerințe minime:

– Minim 1 an experiență
– Certificat de competență profesională pentru transportul rutier de persoane emis de Autoritatea Rutieră Română

Responsabilități:

– Coordoneaza echipa care intocmeste toate documentele si obtine toate actele necesare pentru circulatia legala pe drumurile publice;
– Asigura derularea activitatilor de inmatriculari si radieri;
– Coordoneaza si supravegheza activitatea conducatorilor auto
– Programeaza si optimizeaza rute;
– Urmareste modul de intretinere si exploatare a autocarului, starea tehnica si de curatenie;
– Stabileste necesarul de piese de schimb si consumabile auto;
– Mentine relatia cu societatea de asigurari si urmareste dosarele de dauna
– Obtinerea licentelor de transport si a celor de executie pentru autovehicule;
– Reprezentarea societatii in raport cu ARR, RAR, Politie;
– Optimizeaza costurilor legate de transport;
– Va duce la indeplinire orice alte dispozitii primite de la seful sau ierarhic.

Cum aplici? Suna la 0744994433 și Coordonatorul proiectului, colega noastra Irina Gruia, te va îndruma. Termenul limită pentru a aplica este 15.09.2022.

Pentru a asigura o analiză amănunțită a cererilor, procesul de selecție poate dura câteva săptămâni. Vă rugăm să rețineți că numai candidații selectați pe lista scurtă sunt contactați în continuare pentru a trece printr-o evaluare (unul sau mai mulți pași de screening) și un interviu bazat pe competențe, ca parte a procesului de selecție, înainte ca un post să poată fi oferit.

Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune se angajează să ofere șanse egale în angajare. Nu discriminăm persoanele pe baza de rasă, culoare, sex, vârstă, naționalitate, religie, orientare sexuală, identitate sau expresie de gen, stare civilă, cetățenie, dizabilitate, statut de veteran, statut HIV/SIDA sau orice alt statut legal sau factor protejat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.