Am început campania de promovare și conștientizare a drepturilor femeilor!

Am început campania de promovare și conștientizare a drepturilor femeilor!

În perioada mai – iunie membrii Asociației Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune au avut 4 vizite în comunitățile rurale implicate în proiect, mai exact în cele 8 sate vizate, Predești, Breasta, Sopot, Brabova, Pleșoi, Milovan, Beloț, Bașcov. În cadrul acestor vizite ne-am întâlnit cu reprezentanții primăriilor și cu asistenții sociali și am mers împreună pe străzi cu afișe și flyere pe care le-am distribuit în punctele de interes ale comunităților (magazine, baruri, primării, birouri de asistență socială, școli etc). Cu ocazia acestor vizite am început campania de și activitățile de promovare a Centrului care oferă activități concrete de promovare a drepturilor femeilor și urmărire a respectării acestora inclusiv monitorizare și. consiliere a victimelor violenței de gen. Ne-am bucurat de tot sprijinul și implicarea tuturor instituțiilor din cele 8 sate.
 
Tot cu ocazia acestor vizite am deschis linia de sprijin telefonic HELP LINE pentru grupurile vulnerabile, număr la care toate persoanele care se află în risc de violență vor beneficia de consiliere și sprijin psihologic. Numărul de telefon 0770863879 se găsește pe toate materialele promoționale și de asemenea în comunitățile vizate.
 

Proiect derulat de Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune în parteneriat cu Norsk Moreno Institutt cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Bătaia nu este ruptă din rai!

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

@Active Citizens Fund Romania

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.